Karen Haugen

Illustratør og grafiker

Denne dama her vel kanskje den personen som er mest sta og bestemt av gjengen. Her kommer alltid sannheten frem og man må ha meget gode argumenter for at hun skal si seg enig om hun først er uenig.

 

Karen flyttet til Oslo som 19-åring, startet med grafisk design ved Norges Kreative Fagskole som det den gang het. Dette falt hun for! Oslo også. Men livsituasjonen endret seg plutselig og en dag satt hun med en katt og et rom i et kollektiv på Ranheim. Spontan som hun er, så søkte hun illustrasjon ved samme skole - for å skape nettverk i byen og ikke minst prøve å få seg en ålreit døgnrytme.

Etter to år i denne vakre byen, så var hun sulten på noe nytt. Da solgte hun alt hun eide, sa opp jobben, sendte katten på ferie og dro noen månder på tur i Europa. Planen var vel å finne en plass hvor hun kunne bosette seg, men kjære Karen hadde en mor som gjerne ville ha henne hjem igjen. Så påspandert hjemreise ble det for å si det sånn!

 

Og nå er hun en av oss i Albuerom! Hun har øye for detaljer og er nok den som er mest nøye av oss alle. Her skal alt være perfekt! Hun selger illustrasjoner, lager logoer, elsker å jobbe med layouts og drikker mye kaffe. Så om du vil ta en kaffe med denne dama eller trenger bittelitt hjelp - send hun en mail. Hun takker alltid ja!