Kasper Pindsle

Animatør

Kasper, han Kasper. Dette er Albuerommet's kjekkas og filmnørd. Vokste opp på øvre Singsaker med en far som rockestjerne og bestemor som skuespiller. Overrasket ble vi alle da han i studietiden plutselig viste frem sine skills som skuespiller og kunnskap innen animasjon. Kasper har kanskje fjes som passer inn i økonomimiljøet, men på innsiden har han en brennende lidenskap for film og 2D-motion design!

 

Tro det eller ei, men denne fyren var faktisk et år i Garden. Passet kongefamilien og fotobombet turistbilder en gang i blant. Han burde egentlig ha vært i forsvaret, for lite handy er han. Men han skal ha for innsatsen da!

Men dette er definetivt en fyr som har et godt hjerte. Han sier alltid ja, beholder roen om det er stress i rundt seg og hjelper med glede til om noen andre står fast. Han suger til seg kunnskap, og har en hjerne som vi andre gjerne skulle lånt en gang i blant. For gode ideer dukker alltid opp.

 

Kasper kan hjelpe deg med mye forskjellig. Han har mye kunnskap blant annet innen manus og oppbygging av historier. Om du heller skulle hatt en humorfylt animasjon, så er denne karen riktig mann!