Kristian Skogmo

Animatør

En rødhåra fyr fra Grong kunne man ha beskrevet Kristian med. Men tro det eller ei, han er mer enn "bare" det! Mye futt er det i denne karen, en råtass i bingen da han er en av gutta i MMA Trondheim. Faktisk så har han sølvmedalje i VM! Så vi føler oss ganske trygge for å si det sånn.

 

Det er veldig tydelig at dette er en fyr som først får interesse for noen, så går han all in. Han oppdaget tidlig i designkarrieren sin at her er det penger i hente. Han jobbet frilans samtidig som han studerte ved Høyskolen Kristiania med 3D og animasjon. Etter noen måneder som student ble han plukket opp av Headspin for å være Pioneèr, og siden har det gått oppover.

Nå har han den største skrivepulten på kontoret og han har sin egen tskjorte-kolleksjon med spenstige, trønderske ord. Kristian driver også mye med film og foto, grafisk kan han også. Men det er animasjon som er hans greie. I andres øyne så kan prosjektene hans fremstå som tilfeldige, men det er det absolutt ikke. Nøye gjennomtenkt og planlagt til punkt og prikke ska vi si deg!

 

Han kan uansett hjelpe deg med veldig mye spennende. Om du er interessert i å starte et prosjekt (eller i han) og trenger litt hjelp, så send han en mail. Og ta en titt på nettsiden hans, da blir han glad!